Ankara Çayeli Derneği
Faaliyetler

Ankara Çayeli Derneği

28 TEMMUZ 2019 PAZAR

Geleneksel Pikniğimiz bu yıl Çubuk Sarıkoz Köyü’nde yapıldı.

Geleneksel İftar Yemeği

8 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA

Bu güzel etkinliğimize katılan tüm değerli hemşerilerimize, İstanbul’dan Ankara’ya köprü olup gelen tüm dernek başkanlarına, üyelerine ve Çaydef ailesine, Çayeli’mizin değerli yöneticilerine, Ankara’daki Çayelilileri daha fazla kaynaştırmak için elinden gelen her şeyi yapan değerli başkanımız M. Celal Arıcı nezdinde Teşekkür Ederiz.

5 AĞUSTOS 2018 PAZAR

Siz değerli hemşerilerimizi yeniden bir araya getirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz pikniğimiz bu yıl Güdül, Sorgun Yaylasında yapıldı. Sizleri ve değerli yakınlarınızı yapılan olan bu kaynaşma etkinliğimizde görmek bizleri gururlandırdı.

23 TEMMUZ 2017 PAZAR

Bu güzel etkinlik için gece-gündüz demeden bize ev sahipliği yapan, Sayın Kadir Furuncu’ya, Değerli katılımlarından dolayı, Hemşin Dernek Başkanı Metin Aydın’a, Ankara Rizeliler Derneği Başkanı İdris Kansızoğlu’na mesafeleri yok sayıp Ankara’nın her yerinden gelerek gün boyu mutluluğumuzu daim eden 100’ü aşkın siz değerli hemşerilerimize, Ankara’daki Çayelilileri daha da kaynaştırmak amacıyla, devam ettiğimiz bu yolda daimi öncümüz, M.Celal Arıcı nezdinde sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarız.

Geleneksel İftar Yemeği

3 HAZIRAN 2017 CUMARTESI

Bu güzel etkinlik için bize gönül kapılarını ardına kadar açan Sayın Besim Şişman’a, mesafeleri yok sayıp İstanbul’la Ankara’nın birleşmesini sağlayan çok kıymetli Yılmaz Hüsrev’e, bu birleşmeyi daha da değerli kılan Hakan Sağlam’a ve yine bu müthiş geceyi tam bir vuslat havasına çeviren 500’ü aşkın siz değerli hemşerilerimize, Ankara’daki Çayelilileri daha da kaynaştırmak amacıyla, kısa süre önce aldığı bayrağı bu salonda meşale gibi aydınlatan Değerli Başkanımız M.Celal Arıcı nezdinde sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarız.